Mode für Frauen, Männer, Familie und Zuhause.

Currency:

Language:

Връщане на продукт

В ROSSNA можеш не само да купуваш лесно, но и да връщаш лесно продукти.

Ако не си доволен от закупения от теб продукт, независимо от причината, можеш да го върнеш в срок от 30 дни от доставката му.

За да направиш връщане на стока, трябва да попълниш онлайн формуляр от ТУК.

За връщането на стока до ROSSNA можеш да избереш един от двата варианта:
1. куриерска фирма - наши партньори;
2. куриерска фирма по твой избор.

Ако избереш вариант 1, транспортните разходи за връщане зависят от твоето местонахождение:: АВСТРИЯ, ГЕРМАНИЯ, УНГАРИЯ - 27 евро БЕЛГИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ДАНИЯ, ИТАЛИЯ, ЛЮКСЕМБУРГ, ПОЛША, СЛОВАКИЯ, СЛОВЕНИЯ, ФРАНЦИЯ, ХОЛАНДИЯ, ХЪРВАТИЯ, ЧЕХИЯ – 34,20 евро ЕСТОНИЯ, ИРЛАНДИЯ, ИСПАНИЯ, ЛАТВИЯ, ЛИТВА, ПОРТУГАЛИЯ, ФИНЛАНДИЯ, ШВЕЦИЯ – 44,70 евро НОРВЕГИЯ – 49 евро

Ако избереш вариант 2: След като твоята молба за връщане на стока бъде одобрена от ROSSNA, ние ще ти изпратим имейл с адреса, на който да върнете стоката. В този случай рискът от изгубване или повреждане на продукта по време на транспортирането му е поет изцяло от теб.

Препоръчително е пратката да съдържа и копие от фактурата, за да може по-лесно да се обработи процедурата.

Куриерските разходи за връщане на продукт са за сметка на Клиента.

Преди да върнеш един продукт, прочети подробно условията за връщане по-долу в тази страница.

Как мога да върна продуктите, предлагани от ROSSNA?
Връщането на продукти се осъществява в няколко стъпки:
1. Попълни този формуляр за връщане и се увери, че продуктът, който желаеш да върнеш отговаря на условията за връщане.
2. Избери една от опциите за връщане: - възстановяване на заплатената сума или - издаване на ваучер за покупки на продукти предлагани от ROSSNA, който ще е на същата стойност, като върнатия от теб продукт ( след приспадане на транспортните разходи по връщането му).

Ако избереш ваучер е необходимо да знаеш следната информация:
-  Ще преведем сумата в твоя акаунт като ваучер/купон или на картата до 30 календарни дни.
– Ваучерът може да бъде прехвърлян на друго лице и може да бъде използван заедно с други ваучери или промоции;
– Валидност: 24 месеца от датата на изпращането му;
– Ваучерът може да се използва за всеки продукт предлаган на ROSSNA. 

Ако си избрал опцията връщане на платената сума за покупката и продуктът, който си върнал отговаря на условията за връщане, ще ти възстановим сумата на посочените от теб данни във формуляра за връщане.
Ако си заплатил с карта онлайн ще ти възстановим съответната сума на същата карта. Ако си платил с Пейпал, ще ти преведм сумата в твоя Пейпал акаунт.

3. След като твоята молба за връщане бъде одобрена, ще те уведомим, за да преминеш към процедурата по връщането, описана по-горе.

4. След като пратката е получена успешно на посочения от нас адрес, ние ще ти възстановим сумата за нея в 30 дневен срок, като удържим от нея сумата за доставката в двете посоки – получаване и връщане на стоката.

На какви условия трябва да отговаря продукта?
Продуктите, закупени от ROSSNA могат да бъдат върнати в срок от 30 дни от датата на получаване на пратката, независимо дали си физическо или юридическо лице. За да е валиден формуляра, той трябва да бъде попълнен до 30 дни от дата на доставка на продукта. Всички върнати продукти трябва да бъдат в същото състояние като при доставката. Няма да бъдат приемани продукти, които са били поправяни от неупълномощено лице или които са повредени от теб, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от носене, скъсване, изцапване и други увреждания. Няма да се приемат и продукти, които не са придружени от всички аксесоари, с които са били доставени. Трябва да върнеш продуктите в оригиналната опаковка, придружена от непокътнати етикети, оригиналната гаранция, в случай, че е била издадена от производител/дистрибутор и всички документи с които е доставен продукта. В случай, че доставеният от нас продукт е бил придружен от подарък, когато връщаш продукта, трябва да върнеш и подаръка. В случай, че си закупил повече от един еднакви продукти и желаеш да върнеш два или повече от тях, само един от тези продукти може да бъде отварян. Останалите трябва да са със запечатана опаковка. В противен случай няма да бъдат приемани.

Попълни формуляр за връщане на стока от ТУК

 

 

 

 

 

  • Diese E-Mail-Adresse ist vor Spambots geschützt! Zur Anzeige muss JavaScript eingeschaltet sein!